top of page

Ερωτηματολόγιο για την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση


Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις δράσεις και τις κινήσεις του νεοσυσταθέντος Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο και τα παιδιά μας στην καθημερινότητά τους.

Όπως γνωρίζετε, το μείζον πρόβλημα του σχολείου είναι το θέμα του κτιρίου, για το οποίο, έχουμε ήδη προβεί στην αποστολή γραπτών αιτημάτων προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου προκειμένου να λάβουμε έγγραφη απάντηση σε φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν όλους μας, όπως είναι:

  1. Η στατικότητα των κτιρίων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου (υπάρχουσα μελέτη και επανέλεγχος)

  2. Η πορεία απαλλοτρίωσης του παρακείμενου οικοπέδου και η διεκδίκησή του για επέκταση του υπάρχοντος προαυλίου

  3. Η διευθέτηση του καθεστώτος κυριότητας του υπάρχοντος κτιρίου.

Αντίγραφα των επιστολών αυτών είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο του συλλόγου γονέων http://16maroussi.wixsite.com/index καθώς και στον ιστότοπο του σχολείου μας http://blogs.sch.gr/16dimamarous/.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Επίσης με χαρά σας ανακοινώνουμε την πρόθεση διενέργειας Χριστουγεννιάτικης Eορταστικής Εκδήλωσης στον χώρο του σχολείου μας την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 από τις 11:00 έως τις 16:00.

Στο πλαίσιο της γνωριμίας μας και με στόχο την καλλίτερη δυνατή διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης, καθώς και τον καλλίτερο συντονισμό μελλοντικών δράσεων εκδηλώσεων, θα θέλαμε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί και να μας το επιστρέψετε έως τη Δευτέρα 28/11:

Ονοματεπώνυμο______________________________________________Επάγγελμα________________Δεξιότητες/Χόμπι_____________________________________________

Σταθερό τηλ._________________________ Κινητό τηλ. ________________________

Ε-mail ____________________________________________

Γονέας □ Κηδεμόνας □ Αρ. παιδιών στο σχολείο ________ Τάξη / Τμήμα ________________

àà

  1. Θα έρθετε στη Χριστουγεννιάτικη Εορταστική Εκδήλωση στις 18/12/16; ΝΑΙ □ ΟΧΙ □

  1. Θα θέλατε να συνεισφέρετε στην προετοιμασία της; ΝΑΙ □ ΟΧΙ □

Αν ναι, παρακαλώ διαλέξτε τον τρόπο:

  • Στην προετοιμασία του χώρου; □

  • Συνεισφέροντας εδέσματα (γλυκά / αλμυρά) για τον μπουφέ; □

  • Άλλο : _________________________________________

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχουν διαθέσιμα αντικείμενα προς πώληση έναντι συμβολικού αντιτίμου και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μπορείτε και εσείς να δωρίσετε αντικείμενα τα οποία βρίσκονται σε καλή κατάσταση (βιβλία, παζλ, παιχνίδια, χειροποίητες κατασκευές). Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε: Μαρίνη Έλλη 6994207703, Μωρόγιαννη Βίκυ 6973487296

Γράψτε μας τις προτάσεις & τις ιδέες σας για τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση:

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Η γραμματεας Ιωάννης Ακριώτης Έλλη Μαρίνη

Με τη συμπλήρωση και παράδοση του παρόντος ερωτηματολογίου συναινείτε, ώστε τα στοιχεία αυτά να χρησιμοποιηθούν από τον Σύλλογο, κατόπιν επεξεργασίας τους ως προς τις απαντήσεις του ερωτηματολογίου, για την εξαγωγή συμπερασμάτων που θα βοηθήσουν στην επίτευξη του Καταστατικού σκοπού του. Τα στοιχεία επικοινωνίας θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την μελλοντική ενημέρωσή σας (πχ μέσω e-mail) για τις ενέργειες του Συλλόγου και σημαντικά θέματα του σχολείου. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει, του Ν. 2774/1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε εγγράφως οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την πρόσβαση, την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων σας που τηρούνται στο αρχείο κατά τους όρους του Ν.2472/1997, όπως ισχύει, επικοινωνώντας με τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου.


Πρόσφατα
Αρχείο
Αναζήτηση
Ακολουθήστε μας
  • Facebook Basic Square
bottom of page