top of page

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Προς : Γονείς & Κηδεμόνες 16ου Δημ. Σχολείου Αρ.Πρωτ : 48/1016 11/10/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: «ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ»

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Φέτος είναι η χρονιά εκλογών για την ανάδειξη νέων μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, την Ένωση Γονέων, την Σχολική Επιτροπή και την Ελεγκτική Επιτροπή.

Η διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρες από 16:30 μ.μ. έως 20:45 μ.μ. σε αίθουσα του σχολείου μας, κατόπιν της προκήρυξής τους στη Γ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 2016.

Η συμμετοχή όλων μας στις εκλογές είναι απαραίτητη, προκειμένου να εκπροσωπηθεί ο Σύλλογος Γονέων μας στην Ένωση Γονέων, στη Σχολική Επιτροπή και στην Ελεγκτική Επιτροπή. Συγκεκριμένα θα πρέπει να ψηφίσουν τουλάχιστον οι γονείς του 1/3 του συνόλου των παιδιών του σχολείου μας. Φέτος φοιτούν 262 παιδιά.

Από τις 16:30 το απόγευμα μέχρι να κλείσει η κάλπη στις 20:45, θεωρούμε ότι οι περισσότεροι γονείς των παιδιών του σχολείου μας θα έρθουν και με την ψήφο τους θα στηρίξουν τα όργανα εκπροσώπησης του Συλλόγου μας.

Δεν είναι υποχρεωτικό την ημέρα των εκλογών να δοθεί η συνδρομή, όποιος γονιός όμως επιθυμεί μπορεί να τη καταθέσει. Υπενθυμίζουμε ότι το ποσό για ένα (1) παιδί ανέρχεται στα 10€ ετησίως και για δύο (2) και παραπάνω τέκνα στα 15€ ετησίως.

Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή υποψηφιοτήτων για το νέο Δ.Σ., την Ένωση Γονέων, την Σχολική Επιτροπή ή την Ελεγκτική Επιτροπή θα πρέπει γίνει το αργότερο μέχρι και τη Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, στις 21:00, καθώς επίσης οι ενδιαφερόμενοι να διευκρινίζουν την υποψηφιότητα τους σε ποιο όργανο θέλουν, είτε σε ένα, είτε σε όλα.

Οι υποψηφιότητες μπορούν να αποστέλλονται με SMS και e-mail στα παρακάτω τηλέφωνα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Κυριαζοπούλου Αφροδίτη: 6984264262, afroditeky@gmail.com

Μπόνη Ελεάνα: 6951931211, bonieleana@gmail.com

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων ΟΛΟΥΣ τους γονείς και τους κηδεμόνες για τη υποβολή της ψήφου τους, καθώς επίσης και τους γονείς που θα υποβάλλουν τη συμμετοχή τους σ’ αυτές τις εκλογές.

Είναι στο χέρι μας, να δείχνουμε ενδιαφέρον και παρουσία σε ότι αφορά τη ζωή μας, πόσο μάλλον των παιδιών μας.

Με εκτίμηση, Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 16ου Δημοτικού Αμαρουσίου.


Πρόσφατα
Αρχείο
Αναζήτηση
Ακολουθήστε μας
  • Facebook Basic Square
bottom of page