top of page

Αποκριάτικη γιορτή 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Αγαπητοί Γονείς,

Ήρθε η ώρα της αποκριάτικης γιορτής του σχολείου μας! Και επειδή πάνω από όλους και όλα βάζουμε τα παιδιά μας, ας ανεβάσουμε τη διάθεσή μας και όλοι μαζί ντυμένοι τη στολή που θέλουμε, να απολαύσουμε το πάρτυ και να μοιραστούμε καταπληκτικές στιγμές μαζί τους.

Το αποκριάτικο πάρτυ θα γίνει το Σάββατο 05 Μαρτίου 2016 και ώρες 18:00 – 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου Γυμνασίου Αμαρουσίου επί της οδού Ολυμπίας.

Το πάρτυ διοργανώνεται αποκλειστικά για τα παιδιά, τους γονείς, τους δασκάλους, το προσωπικό του σχολείου μας και τις οικογένειές τους. Όλοι θα είμαστε μασκαραμένοι και θα διασκεδάσουμε με την ψυχή μας! Για να καλυφθεί ένα μέρος του κόστους για την εκδήλωση, έχει οριστεί ένα συμβολικό ποσό της τάξης των 3 ευρώ για τους μεγάλους και για τα παιδιά άνω των 3 ετών.

Επίσης, την ίδια μέρα θα γίνει Λαχειοφόρος Αγορά, όπου ο εκάστοτε λαχνός θα αγοράζεται αντί του ποσού του ενός (1) ευρώ. Πλούσια δώρα σας περιμένουν προκειμένου να ενισχύσουμε όσο είναι δυνατόν το ταμείο του Συλλόγου μας!

Τα παιδιά θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από τους γονείς τους, οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι και για την επίβλεψή τους. Για την ασφάλεια όλων και κυρίως των παιδιών, δεν θα επιτραπούν στον χώρο της εκδήλωσης, ο χαρτοπόλεμος, επικίνδυνα σπρέι και οποιοδήποτε αιχμηρό ή ακατάλληλο αντικείμενο – αξεσουάρ στολής, όπως για παράδειγμα σπαθιά και όπλα. Δεν θα επιτραπεί επίσης η είσοδος σε άτομα εκτός της σχολικής κοινότητας.


Πρόσφατα
Αρχείο
Αναζήτηση
Ακολουθήστε μας
  • Facebook Basic Square
bottom of page